Tapservice
U bent hier: Home \ Tapservice

Onze Thijs Zwart Horeca Tapservice is een bekende en betrouwbare naam in de horeca in Noord-Nederland. In samenwerking met de grote en bekende brouwerijen onderhouden wij de tapinstallaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Dit zijn tapinstallaties bij kleinere gelegenheden, maar ook bij de grotere, wij zijn er voor cafés, restaurants en hotels tot dorpshuizen, sportkantines en particulieren. Elke vier weken komen onze serviceauto’s voor periodiek onderhoud. De tapinstallaties, koppelingen en slangen worden allemaal onderworpen aan een zorgvuldige inspectie en een grondige reinigingsbeurt. Na dit onderhoud voldoet de installatie weer volledig aan de HACCP-normen. Er wordt een stempel op het tapcertificaat uitgereikt. En nu kan er dan weer een heerlijk en helder biertje getapt worden, met een perfecte smaak en kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat ons personeel professioneel opgeleid wordt. Ons personeel krijgt twee keer per jaar een interne opleiding bij een grote bierbrouwerij. Op die manier wordt de kwaliteit van ons werk gewaarborgd en kan het werk nog beter worden uitgevoerd.

Thijs Zwart Tapservice biedt niet alleen deze service en het onderhoud, maar ook de verhuur van horecamateriaal voor feesttenten en bedrijven. Dit is onze evenementenservice. Voor meer informatie over deze service klikt u hier.

.