Over ons
U bent hier: Home \ Over ons
thijs-zwart-album12

Wie zijn wij?

Bij Thijs Zwart Horeca Tapservice werken we met hart voor de zaak en zijn wij zeer betrokken in de horeca. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten aan bedrijven in de horeca. Bij ons staan professionaliteit en kwaliteit centraal in onze werkzaamheden en in de producten die wij u leveren. U kunt als klant van ons dan ook verwachten dat wij ons professioneel opstellen in het uitvoeren van onze activiteiten, en dat wij dat ook doen in het contact met uw eigen klanten. Wij gaan onopvallend te werk.

Voor alle producten en diensten in de horeca bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren aan u verschillende producten voor het organiseren van feesten en partijen. Bij ons kunt u huren of kopen.

Ook houden wij ons bezig met het periodiek reinigen van tapinstallaties. Uw gegevens voor het periodiek reinigen en het onderhoud worden bijgehouden op uw persoonlijke onderhoudskaart. Zo behoudt u zelf het overzicht van de door ons verrichte diensten en voldoet u als ondernemer aan alle eisen. Op de achterzijde van deze onderhoudskaart vindt u een sierlijk certificaat. Deze kunt u plaatsen als teken dat er bij u maandelijks controle plaatsvindt.